POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI LAVANDEI.RO


1.    INTRODUCERE ȘI CONTACT

UTILIZAREA ACESTUI SITE POATE PRESUPUNE PRELUCRAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA IN CONDITIILE DESCRISE IN PREZENTA POLITICA.

Scopul acestui document este de a va informa despre modul in care va prelucram datele cu caracter personal (“Datele Personale”) ca urmare a utilizarii site-ului lavandei.ro („Site-ul”) si de a va aduce la cunostinta ce drepturi aveti.

Operatorul de date cu caracter personal pentru datele colectate prin acest Site este SEPIMOB MURES SRL („Operatorul” sau „noi”), o societate cu sediul in Romania, Sat Bogata, Comuna Bogata, nr. 305, Județ Mureș. Datele Personale care ar putea fi prelucrate prin acest website sunt gestionate in sistemul comun de administrare a informatiilor, in temeiul interesului nostru legitim de a optimiza procesele administrative.

Cititi cu atentie prezenta Politica inainte de a ne transmite orice Date Personale, pentru a afla modul in care prelucram Datele Personale si ce drepturi aveti.

Pentru noi securitatea Datelor Personale este foarte importanta si depunem toate eforturile pentru a asigura un cadru confidential si sigur pentru prelucrarea acestora.

Pentru orice intrebari/cereri despre protectia datelor personale, va rugam sa va adresati in scris  responsabilului cu protectia datelor („DPO” – Data Protection Officer) la urmatoarea adresa de contact: gdpr@lavandei.ro. De asemenea, acesta poate fi contactat la adresa sediului SEPIMOB MURES SRL din Sat Bogata, Comuna Bogata, nr. 305, Județ Mureș.

2.    CUM COLECTAM DATELE PERSONALE

Datele Personale prelucrate prin website-ul nostru sunt colectate:

 • direct de la dvs. (de exemplu cand ne contactati prin intermediul unui formular pus la dispozitie de pe site-ul nostru sau prin intermediul datelor de contact pe care vi le indicam – in aceasta categorie este inclusa si corespondenta purtata cu dumneavoastra incluzand, dar fara a se limita la notificari, solicitari, intrebari etc.).
 • observate de noi atunci cand navigati pe Site. La momentul accesarii site-ului nostru prelucram o serie de date cu caracter personal, transmise de catre browser-ul dumneavoastra in mod automat, cum ar fi:
  • Adrese IP (internet protocol);
  • Tipul browser-ului si versiunea sa;
  • Tipul de aparat utilizat si sistemul de operare;
  • Data si ora accesarii Site-ului;
  • Locatia utilizatorului (conform adresei IP).

Utilizam aceste informatii pentru a ne ajuta sa concepem site-ul nostru astfel incat sa corespunda cat mai bine nevoilor utilizatorilor nostri. De asemenea, putem utiliza adresa dvs. IP pentru a ne ajuta sa diagnosticam problemele pe care le avem cu serverul nostru si pentru a administra website-ul nostru, pentru a analiza tendinte, a urmari fluctuatiile vizitatorilor si a aduna informatii demografice generale care sa ne ajute sa identificam preferintele vizitatorilor. Aceste date sunt pastrate pentru o durata de 2 ani.

Date furnizate de dumneavoastra in mod direct:

A.     Atunci cand ne contactati prin intermediul formularului pus la dispozitie pentru ca un reprezentant SEPIMOB MURES SRL sa va contacteze in vederea furnizarii de informatii in legatura cu Proiectul Lavandei Residence, tinand cont de preferintele dvs. prezentate in formularul de contact.

Ne puteti contacta prin intermediul formularului pus la dispozitie pe Site, urmand ca un reprezentant SEPIMOB MURES SRL sa revina catre dumneavoastra pe email sau telefon (utilizand datele indicate de dumneavoastra in formular) pentru a va oferi mai multe informatii in functie de preferintele pe care le-ati dezvaluit cu ocazia completarii formularului.

Pentru a ne contacta astfel, vom prelucra date personale precum: nume si prenume, adresa de email, numar de telefon si preferintele dvs. legate de numarul de camere pe care sa il aiba apartamentul pe care il cautati (de la 1 camera la 3 camere).

Temeiul in baza caruia are loc transmiterea unei oferte punctuale este efectuarea de demersuri la cererea dvs. pentru executarea unui contract (i.e. solicitare de oferta). Datele sunt prelucrate in scopul trimiterii ofertei si a comunicarii cu privire la proiectul Lavandei Residence, avand in vedere interesul aratat de dvs.

Vom pastra datele dvs. de contact in baza noastra de date de prospectare timp de 6 luni de la data la care ne-ati solicitat informatii sau pana cand ne solicitati sa va eliminam din lista noastra de prospectare.

B.     Abonarea la newsletter si alte comunicari de promovare a proiectelor imobiliare ale Societatii SEPIMOB MURES SRL

Aceasta prelucrare este optionala. Dvs puteti alege sa selectati si campul aferent acestui text numai daca doriti ca noi sa va tinem la curent, prin newsletter si alte tipuri de comunicari comerciale, in legatura cu proiectele rezidentiale ale Societatii SEPIMOB MURES SRL.

Abonarea la newsletter si la informatii comerciale are loc in temeiul consimtamantul dat de dvs. prin bifarea casutei de abonare prevazuta in formular. Acest consimtamant poate fi oricand retras utilizand indicatiile transmise de noi cu ocazia fiecarei comunicari comerciale.

Va rugam sa aveti in vedere ca programul software pe care il utilizam pentru a trimite newsletters si gestiona baza de date de abonati (Mailchimp) prelucreaza informatii atat individual cat si agregat cu privire la rata de deschidere a mesajelor e-mail si continutul cu care utilizatorul a interactionat (linkurile din newsletter accesate).

Datele dvs. vor fi pastrate in evidentele noastre pentru transmiterea comunicarilor comerciale despre proiectele Societatiii SEPIMOB MURES SRL pana la momentul in care va retrageti consimtamantul. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul de a mentine o lista de adrese blocate (suppression list), pentru a ne asigura ca nu va mai trimitem comunicari comerciale in viitor.

C.   Atunci cand ne contactati in orice alt mod, inclusiv prin aplicatia de chat

Ne puteti contacta prin intermediul detaliilor puse la dispozitie pe Site (prin aplicatia de chat instalata in website, prin e-mail, telefonic sau prin orice alte formulare sau mijloace puse la dispozitie). Vom prelucra datele dvs. de contact, precum si alte informatii pe care alegeti sa ni le transmiteti.

Prelucram aceste date personale in baza interesului nostru legitim, pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile dvs. Vom retine aceste date pentru o perioada maxima de 5 ani de la ultima interactiune cu dvs., de la solutionarea definitiva a problemei sesizate sau pana la solicitarea dvs. de stergere a acestora (in masura in care se aplica dreptul de stergere).

In ce priveste aplicatia de chat, folosim o solutie pusa la dispozitie de Facebook, prin care puteti discuta cu noi cu ajutorul Facebook Messenger Chatbot direct in website-ul nostru. Puteti interactiona cu folosind profilul dvs. Facebook (necesita conectarea la Mesenger) sau ca vizitator. Va rugam sa aveti in vedere ca interactiunea cu Facebook Messenger Chatbot este supusa termenilor si conditiilor Facebook, pe care ii puteti consulta in fereastra de chatbot. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile Facebook, va rugam sa ne contactati prin celelalte metode indicate pe website. Mesajele trimise prin intermediul Facebook Messenger Chatbot (care vor aparea direct in contul nostru Facebook Messenger) vor fi pastrate pe toata durata de existenta a paginii Facebook aferenta acestui proiect imobiliar.

5.    DEZVĂLUIREA DATELOR PERSONALE

Vom divulga datele dvs. cu caracter personal doar in scopurile si catre persoanele descrise mai jos. Vom lua masurile adecvate pentru a asigura faptul ca datele dvs. sunt prelucrate, securizate si transferate conform legii aplicabile.

5.1   Dezvaluirea datelor catre alti terti

Vom mai putea dezvalui datele dvs. personale tertilor care ne presteaza anumite servicii care necesita si prelucrarea datelor dvs. personale:

(a)  societatilor care ne furnizeaza produse si servicii (persoane imputernicite), cum ar fi:

i.       agentii media sau de marketing, precum cele care organizeaza campanii promotionale, care administreaza website-ul nostru, administreaza newsletter-ul prin email (e.g., Mailchimp), alte tipuri de marketing si vanzari sau suportul oferit clientilor;

ii.      servicii website: analitice, publicitare;

iii.     furnizorii de sisteme de tehnologia informatiei si suport, inclusiv arhivarea emailurilor, serviciile de back-up si recuperare in caz de dezastru si securitate cibernetica.

(b)  consultanti profesionisti externi (ex. contabili, auditori, avocati etc.) atunci cand activitatea lor impune cunoasterea datelor sau atunci cand legea ne impune sa le divulgam);

(c)   alte entitati, cum ar fi autoritati si institutii publice.

De asemenea, putem divulga datele dumneavoastra cu caracter personal catre alti terti:

 •  in cazul in care ne solicitati sau ne dati acordul in acest sens;
 • persoanelor care pot demonstra ca detin autoritatea legala de a actiona in numele dvs.;
 • in cazul in care este interesul nostru legitim sa facem acest lucru pentru a administra, extinde sau dezvolta activitatea comerciala (ex: in cazul in care societatea SEPIMOB MURES SRL, sau o parte substantiala din bunurile sale, este achizitionata de un tert, situatie in care datele personale detinute de societatea SEPIMOB MURES SRL vor constitui unul dintre activele transferate);
 • in cazul in care avem obligatia de a dezvalui datele dvs. personale pentru a respecta o obligatie legala sau o solicitare din partea autoritatilor.

Tertii catre care alegem sa distribuim informatiile dumneavoastra cu caracter personal conform celor de mai sus sunt limitati (prin lege si contractual) in capacitatea lor de a utiliza datele personale strict pentru scopurile specifice identificate de noi. Ne vom asigura intotdeauna ca oricare terti cu care alegem sa impartasim datele personale sunt supusi obligatiilor privind protectia datelor. Cu toate acestea, pentru evitarea dubiului, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci cand divulgarea nu este decizia noastra (de exemplu, daca trebuie sa furnizam datele personale ca urmare a unei solicitari obligatorii din partea unei autoritati publice).

Site-ul nostru poate contine linkuri catre alte site-uri apartinand tertilor. Nu controlam politicile de confidentialitate ale acestor site-uri web.

5.    DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

5.1  Dreptul de acces

Aveti dreptul de a obtine de la noi, in baza unei cereri formulate de dumneavoastra in acest sens, informatii legate de datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra, inclusiv:

 • sa va confirmam ca prelucram sau nu Datele dumneavoastra Personale;
 • informatii legate de scopul prelucrarii; categoriile de date cu caracter personal vizate; destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost sau urmeaza sa le fie divulgate aceste date; perioada pentru care se preconizeaza ca aceste date vor fi stocate;
 • in cazul in care datele nu sunt colectate direct de catre noi, orice informatii disponibile privind sursa acestora;
 •  dreptul de a obtine o copie a Datelor dumneavoastra pe care noi le prelucram. Daca solicitati alte copii ale datelor dumneavoastra cu caracter personal, atunci va putem percepe un onorariu rezonabil bazat pe costurile administrative.

5.2  Dreptul de retragere a consimtamantului

Atunci cand v-ati exprimat consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, va puteti retrage consimtamantul in orice moment.

5.3  Dreptul la rectificare

Puteti beneficia din partea noastra de o rectificare a datelor cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte sau incomplete.

5.4  Dreptul la stergerea datelor

Aveti dreptul de a ne solicita sa va stergem Datele cu caracter personal pe care le prelucram in privinta dumneavoastra, in urmatoarele situatii:

 • Datele Personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • va retrageti consimtamantul pe care ni l-ati transmis pentru prelucrarea Datelor Personale si nu exista un alt temei juridic pentru prelucrare;
 • va opuneti prelucrarii Datelor Personale si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea;
 • Datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • Datele Personale trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care ne revine.

Trebuie să ne conformăm unei solicitări de ștergere care îndeplinește condițiile indicate mai sus, exceptând situațiile în care datele sunt necesare:

 • pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și informare;
 • pentru conformarea cu o obligație legală care ne angajează;
 • pentru atingerea scopurilor în interes public, în scopuri științifice sau istorice sau în scopuri statistice; sau
 • pentru formularea, exercitarea sau apărarea unor acțiuni în justiție.

5.5  Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Puteti obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra personale, in urmatoarele cazuri:

 • contestati exactitatea datelor dumneavoastra personale, restrictionarea urmand a avea loc pe perioada in care noi verificam exactitatea datelor;
 • prelucrarea datelor este ilegala, si va opuneti stergerii Datelor dumneavoastra personale, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii acestora;
 • nu mai avem nevoie de Datele dumneavoastra personale in scopul prelucrarii, dar ni le solicitati pentru constarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
 • aveti obiectii legate de prelucrare in timp ce noi verificam daca motivele noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra in calitate de persoana vizata.

In aceasta situatie in care prelucrarea a fost restrictonata, Datele Personale pot, cu exceptia stocarii, sa fie prelucrate numai cu consimtamantul dumneavoastra ori pot fi prelucrate pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau pentru protectia drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice din motive de interes public.

5.6  Dreptul la opozitie

Aveti dreptul, in orice moment, de a va opune prelucrarii Datelor Personale, din cauza situatiei dumneavoastra specifice, cu conditia ca prelucrarea sa nu se bazeze pe consimtamantul dumneavoastra, ci pe interesele noastre legitime sau cele ale unui tert. Dreptul dumneavoastra la opozitie poate fi exercitat prin transmiterea unei solicitari in acest sens catre noi, in scris. In sensul celor sus-mentionate, va puteti adresa cu o solicitare direct responsabilului nostru cu protectia datelor.

In acest caz, nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, decat daca putem demonstra temeiurile legitime care ne obliga si un interes care prevaleaza pentru prelucrare sau pentru formularea, exercitarea sau apararea unor actiuni in justitie. Daca obiectati cu privire la prelucrare, va rugam sa indicati daca doriti, de asemenea, ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, in caz contrar acestea urmand a fi doar limitate.

5.7  Dreptul de a formula o plangere

In cazul in care aveti o nemultumire, va rugam sa ne anuntati mai intai pe noi, pentru a incerca sa remediem situatia. Daca nu reusim, va puteti adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, prin procedura descrisa pe website-ul lor:

https://www.dataprotection.ro/?page=Plangeri_RGPD&lang=ro

De remarcat:

 • Perioada de timp: Vom incerca sa solutionam cererea dumneavoastra in termen de o luna de zile, termen care poate fi prelungit din motive specifice legate de un anumit drept legal sau de complexitatea cererii dumneavoastra. In toate cazurile, daca acest termen este prelungit, va vom informa cu privire la durata prelungirii si motivele care au condus la aceasta.
 • Lipsa identificarii: In unele cazuri, este posibil sa nu va putem cauta datele cu caracter personal din cauza elementelor de identificare pe care le-ati indicat in cererea dumneavoastra. In asemenea cazuri, in care nu va putem identifica drept persoana vizata, nu ne putem conforma solicitarii dumneavoastra de a va exercita drepturile legale descrise in prezenta sectiune, decat daca ne furnizati informatii suplimentare care sa permita identificarea dumneavoastra. Va vom informa si va vom oferi posibilitatea de a furniza asemenea detalii suplimentare.
 • Exercitarea drepturilor: Pentru a exercita drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati in scris (inclusiv electronic) la detaliile de contact furnizate in sectiunea de mai jos.

6.    CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE

Protectia Datelor dumneavoastra Personale este foarte importanta pentru noi. Vom lua toate masurile de securitate necesare pentru protectia datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

Avem implementate masuri tehnice si organizationale de Securitate, in vederea protejarii Datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat la date, pierderii, distrugerii sau modificarii accidentale sau intentionate.

7.    MODIFICAREA PREZENTEI POLITICI

Prezenta Politica poate fi modificata oricand in mod unilateral de noi. In masura in care o astfel de modificare va surveni, aceasta va fi valabila de la data publicarii pe website-ul nostru a versiunii actualizate.

8.    SCHIMBARI JURIDICE IN CADRUL SOCIETATII

In situatia in care societatea SEPIMOB MURES SRL  va fi implicata intr-un proces de reorganizare, fuziune, achizitie sau orice alta schimbare a controlului asupra noastra sau transfer de active, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate ca parte a respectivei tranzactii.